Aynı Yerde Birer Gün Arayla 2 İş Kazası: 1 Ölü, 1 Yaralı 11 Haziran 2012 Pazartesi 11:52

Aynı Yerde Birer Gün Arayla 2 İş Kazası: 1 Ölü, 1 Yaralı 11 Haziran 2012 Pazartesi 11:52

Amasya”da tarihi bir mekanda sürdürülen restorasyon çalışmasında birer gün aralıklarla meydana gelen iş kazalarında bir işçi öldü, bir işçi yaralandı.

Amasya’da tarihi bir mekanda sürdürülen restorasyon çalışmasında birer gün aralıklarla meydana gelen iş kazalarında bir işçi öldü, bir işçi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Amasya il merkezindeki tarihi Taşhan’ın restorasyonunda çalıştığı esnada başına kalas düşmesi sonucu ağır yaralanan Mehmet Çekerek (42) kaldırıldığı Amasya Sabuncuoğlu Şerefeddin Devlet Hastanesi’nde hayatını kaybetti.

Kazadan bir gün sonra aynı yerde başına kalas düşen 22 yaşındaki Cihan Taşar da yaralanırken, sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.

Kazalarla ilgili soruşturma başlatıldı.
Aynı Yerde Birer Gün Arayla 2 İş Kazası: 1 Ölü, 1 Yaralı başlıklı ve Amasya”da tarihi bir mekanda sürdürülen restorasyon çalışmasında birer gün aralıklarla meydana gelen iş kazalarında bir işçi öldü, bir işçi yaralandı. özetli haberi okudunuz.

Bu yazının kalıcı bağlantısı http://insaattaisguvenligi.com/2012/06/12/ayni-yerde-birer-gun-arayla-2-is-kazasi-1-olu-1-yarali-11-haziran-2012-pazartesi-1152/

Bir yanıt yazın

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.