Otogar inşaatının tavanı çöktü- 12.05.2012

Otogar inşaatının tavanı çöktü
CİHAN – 12.05.2012 – 14:07 Osmaniye’nin Kadirli ilçesinde yeni otogar inşaatının tavanının çökmesi sonucu 10 işçi göçük altında kaldı.
Osmaniye yolu üzerinde bulunan ve yapımına geçtiğimiz günlerde başlanan yeni otogar inşaatında beton dökme çalışmaları sırasında inşaatın tavanı çöktü. İnşaatta çalışan 10 işçi beton molozların altında kaldı. Olay yerine sevk edilen ambulanslar ve polis ekipleri göçük altından 8 işçiyi ağır yaralı olarak kurtardı.

Olay yerine sevk edilen ambulanslar ile Kadirli Devlet Hastanesi ve ilçedeki özel hastanelere kaldırılan işçilerin sağlık durumlarının ağır olduğu bildirildi. Kayıp olan 2 işçiyi de arama çalışmaları ise devam ediyor.

TEDAVİLER SÜRÜYOR

Osmaniye’nin Kadirli ilçesinde otogar inşaatının tavanının çökmesi sonucu meydana gelen olayda göçük altında kalan işçilerin tedavisi sürüyor.

Cengiz Topel Mahallesi Osmaniye yolu üzerinde yapımına devam edilen yeni otogar inşaatının yapımı sırasında inşaatın 2. katına beton dökme çalışmaları devam ederken henüz belirlenemeyen bir sebeple tavan çöktü.

İnşaat alanında çalışma yapan işçilerin bazıları çöken tavanın altında kaldı. Göçük altında kalan işçiler olay yerine gelen iş makineleri ve diğer işçiler sayesinde göçük altından çıkarılarak Özel 7 Mart Hastanesi’ne sevk edildi. Olayda yaralanan işçiler Süleyman Keskin, Adil Gözüküçük, Aykut Topalhan, Ahmet Başıbüyük, Halil Başıbüyük, Murat Bülbül, Halil Yılmaz, Cevdet Sevgi, Edip Gedik, Kazım Fındık hastanede tedavi altına alındı.

Durumu ağır olan Süleyman Keskin, Aykut Topalhan, Halil Başıbüyük ve Murat Bülbül yapılan ilk müdahalenin ardından hayati tehlike kaydıyla Osmaniye Devlet Hastanesi’ne sevk edildi. Yaralanan diğer işçilerin tedavisi ise sürüyor.

Bu yazının kalıcı bağlantısı http://insaattaisguvenligi.com/2012/05/13/otogar-insaatinin-tavani-coktu-12-05-2012/

Bir yanıt yazın

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.