Gaziosmanpaşa’da toprak kayması: 1 ölü

Gaziosmanpaşa’da toprak kayması: 1 ölü

Gaziosmanpaşa’da toprak kayması: 1 ölü

20.05.2012 – 14:56

Gaziosmanpaşa’da izolasyon çalışması sırasında toprak kayması meydana geldi. Toprak altında kalan işçilerden biri kurtarıldı. Ayhan Çavuşculu (36) adlı işçi ise hayatını kaybetti.

Olay, Barbaros Hayrettin Paşa Mahallesi Cebeci Caddesi 131 numara önünde, saat 12.30 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, 4 katlı apartmanda yapılan izolasyon çalışması için kaldırım ile apartman arasında yapılan kazı sırasında toprak kayması yaşandı. Olayı gören diğer işçiler, toprak altında kalan iki işçinin yardımına koştu. İhbar üzerine olay yerine itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kısa sürede olay yerine ulaşan ekipler, beline kadar toprak altında olan bir işçiyi kurtardı.

Toprak altında kalan Ayhan Çavuşculu isimli işçiyi kurtarmak için ise zamanla yarış başladı. Uzun uğraşların ardından çıkartılan Çavuşculu’nun hayatını kaybettiği belirlendi. Olay Yeri İnceleme ekipleri de olay yerinde çalışma yaptı. Ayhan Çavuşculu’nun cesedi gerekli incelemelerin ardından Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı.

Çavuşculu’nun arkadaşları, çalışma sırasında bir anda toprak çökmesi olduğunu söyledi. İşçiler, Ayhan Çavuşculu’nu çıkartmayı başaramadıklarını belirtti. Çavuşculu’nun yevmiye ile günlük işçi olarak çalıştığı öğrenildi. Polisin olayla ilgili soruşturması sürüyor.

(CİHAN)

AHMET YAZICI avatarı

Bir yanıt yazın

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Insert the contact form shortcode with the additional CSS class- "wydegrid-newsletter-section"

By signing up, you agree to the our terms and our Privacy Policy agreement.