İnşaatın 7’nci Katından Düşen İşçi Ağır Yaralandı

İnşaatın 7’nci Katından Düşen İşçi Ağır Yaralandı

İnşaatın 7’nci katından düşen işçi ağır yaralandı Olay yerini görüntüleyen gazeteciyi engelleyip, tehdit ettiKONYA – Konya’nın Beyşehir ilçesinde 8 katlı inşaatın, 7’nci katından düşen işçi ağır yaralandı.

İnşaatın 7'nci Katından Düşen İşçi Ağır Yaralandı

İnşaatın 7’nci katından düşen işçi ağır yaralandı
Olay yerini görüntüleyen gazeteciyi engelleyip, tehdit etti

KONYA – Konya‘nın Beyşehir ilçesinde 8 katlı inşaatın, 7’nci katından düşen işçi ağır yaralandı. İnşaatta görevli olduğu iddia edilen bir kişinin ise olay yerini görüntülemeye çalışan gazeteciyi tehdit ederek görüntü almasına izin vermemesi dikkat çekti.
Olay, Beyşehir ilçesi Avşar Mahallesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, inşaat halinde bulunan binanın 7’nci katında çalışan Fuat Sarısu (20), dengesini kaybetmesi sonucu toprak zemin üzerine düşerek ağır yaralandı. Olay yerinde ilk müdahalesi yapılan işçi ambulans ile Beyşehir Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Yapılan müdahalenin ardından Konya‘ya sevk edilen Sarısu’nun vücudunda çok sayıda kırık olduğu Van‘dan çalışmak için ilçeye geldiği öğrenildi.
Polis olay yeri inceleme ekipleri, olay sonrasında inşaat alanına gelerek incelemede bulundu. İnşaat alanında bir görevli ise çekim yapmak isteyen gazetecilere engel olmak isteyince taraflar arasında tartışma yaşandı.
Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
http://www.haberler.com/insaatin-7-nci-katindan-dusen-isci-agir-yaralandi-9331588-haberi/

Bu yazının kalıcı bağlantısı http://insaattaisguvenligi.com/2017/03/05/insaatin-7nci-katindan-dusen-isci-agir-yaralandi/

Bir yanıt yazın

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.