Baba ve oğul aynı kaderi paylaştı

Baba ve oğul aynı kaderi paylaştı

Baba ve oğul aynı kaderi paylaştı

Düzce’de Kara Hacı Musa Mahallesi’nde bir inşaatta doğalgaz hattı döşerken meydana gelen iş kazasında elektrik akımına kapılan ve ağır yaralanan Melih Akdağ (32), tedavi için gönderildiği Derince Eğitim ve Araştırma hastanesi yanık ünitesinde hayatını kaybetti. Akdağ’ın, 1992 yılında babası Remzi Akdağ’ın da aynı yaşta kaynak yaparken iş kazası geçirip öldüğü öğrenildi.

Yaşı ve ölüm şekli babasıyla aynı şekilde gerçekleşen Melih Akdağ, 12 gün önce çalıştığı inşaatta elektrik akımına kapılarak ağır yaralandı. Doğalgaz hattı döşeyen Akdağ, ikinci kata boru uzatırken yüksek gerilime kapıldı ve ağır yanıklarla hastaneye kaldırıldı.

 

Önce Düzce üniversitesi Hastanesi, ardından da derince eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne nakledilen Akdağ, kurtarılmak için bir eli, bir kolu ve bacağı kesildi ama 12 gün sonra tüm çabalara rağmen vefat etti.

Babasıyla aynı yaşta, aynı ölüm şekliyle hayatını kaybeden Melih Akdağ’ın cenazesi Aziziye Mahallesi Merkez Camii’nde kılınan namaz sonrasında toprağa verildi.

https://www.kocaelizirve.com/haber/polis-adliye/baba-ve-ogul-ayni-kaderi-paylasti/21938.html

Bu yazının kalıcı bağlantısı http://insaattaisguvenligi.com/2018/03/27/baba-ve-ogul-ayni-kaderi-paylasti/

Bir yanıt yazın

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.