Tehlikeli Kimyasallar, Kimyasallardan Meydana Gelen Yangın Ve Patlamalar Semineri
İzmir Ticaret Odası üyelerinin altyapılarını geliştirmek ve üyelerin bu alandaki nitelikli eleman ihtiyacını karşılamak amacıyla 12 Temmuz 2012 tarihinde 14:00-17:00 saatleri arasında “Tehlikeli Kimyasallar, Kimyasallardan Meydana Gelen Yangın ve Patlamalar” konulu bir eğitim düzenleyecektir.
Günlük kullanımda olan kimyasal madde sayısı ise 600 bin civarındadır. Günümüzde işyerlerinde çalışanlar, sıvı, toz veya gaz şeklindeki kimyasallara maruz kalmaktadırlar.
Kimya Sektörü ve kimyasal madde kullanan işyerlerinde tehlikeli kimyasallardan dolayı çalışanlarda ve kimyasal madde kullananlarda çeşitli kazalar ve sağlık sorunları meydana gelmektedir.
Kimyasalların insan sağlığına zararları yanında, kimyasallardan meydana gelen yangın, parlama ve patlamalar dolayı, iş kazaları ve büyük maddi kayıplar meydana gelmektedir.
Bu eğitimde; tehlikeli kimyasallar, kimyasallardan meydana gelen yangın ve patlamalar anlatılacaktır.
Eğitim programımıza katılmak isteyen üyelerimizin aşağıdaki başvuru formunu doldurarak mail ya da faks ile Odamıza ulaştırmaları gerekmektedir.
Eğitimimize katılım ücretsizdir.
Eğitmen: Celal TOPRAKÇI
Kimya Mühendisi
Yangın ve İş Güvenliği Uzmanı (A)
BAŞVURU FORMU İÇİN TIKLAYINIZ
Pınar Öksüz
Eğitim Sorumlusu
İzmir Ticaret Odası
Tel: 0232 498 46 15
Faks: 0232 484 04 42
Bir yanıt yazın
Yorum yapabilmek için oturum açmalısınız.